Kennisgeving voornemen opstellen milieueffectrapport voor realiseren woongebouwen Blok 3 en Toren 2 in Holland Park, en de gelegenheid om zienswijzen in te dienen over de reikwijdte en het detailniveau van het milieueffectrapport.
Logo Diemen
Burgemeester en wethouders van Diemen maken bekend dat voor het project Bergwijkpark een project milieueffectrapport wordt voorbereid voor het realiseren van de woongebouwen Blok 3 en Toren 2 in Holland Park. Voor het realiseren van deze woongebouwen wordt een procedure voor het afwijken van het bestemmingsplan Bergwijkpark Noord doorlopen.
 
Als start van de m.e.r.-procedure wordt gelegenheid geboden om zienswijzen in te dienen over de reikwijdte en het detailniveau van het milieueffectrapport. Daarvoor wordt een Notitie Reikwijdte en Detailniveau ter inzage gelegd. Deze notitie geeft inzicht in wat het project inhoudt en de milieueffectrapportage (m.e.r.). De wettelijke adviseurs en bestuursorganen die bij de besluitvorming over het bestemmingsplan worden betrokken, worden in de gelegenheid gesteld om advies uit te brengen over de reikwijdte en het detailniveau van het project milieueffectrapport.
 
De Notitie Reikwijdte en Detailniveau ligt vanaf vrijdag 6 november tot en met donderdag 26 november 2015 ter inzage bij de balie in het gemeentehuis van Diemen. Ook is het plan in te zien via de gemeentelijke website www.diemen.nl onder Actueel/Bekendmakingen. Gedurende deze periode bestaat voor een ieder de mogelijkheid een zienswijze in te dienen over de reikwijdte en het detailniveau van het milieueffectrapport. Een schriftelijke reactie kunt u sturen aan de Gemeente Diemen, team Ruimtelijke Beleid t.a.v. de heer K. Troost, Postbus 191, 1110 AD Diemen. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze (op afspraak) en voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer K. Troost, team Ruimtelijk Beleid, via het algemene telefoonnummer (020) 31 44 888.
Naar boven