Kennisgeving ontwerpbeschikking IJsbaanpad 12 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (uitgebreide voorbereidingsprocedure)
Logo Amsterdam
Namens burgemeester en wethouders maakt stadsdeelsecretaris van stadsdeel Zuid bekend dat zij voornemens is om in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), de omgevingsvergunning met OLO-nummer: 1573643, te verlenen voor de volgende activiteiten:
Het bouwen van een bouwwerk (artikel 2.1, eerste lid, onder a, Wabo);
Het gebruik van gronden of bouwwerken in strijd met planologische regeling, (artikel
2.1, eerste lid, onder c, Wabo);
 
 
inzake; Het oprichten van een gebouw op het na sloop vrijgekomen terrein op de locatie IJsbaanpad 12 met bestemming daarvan tot één hotel.
Ter inzage ligging
De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 5 november 2015 tot en met donderdag 17 december 2015 tijdens de openingstijden ter inzage bij het stadsloket van stadsdeel Zuid, op de President Kennedylaan 923. Het stadsloket is dagelijks geopend van 08:00 uur tot 18:00 uur.
De kennisgeving kan tevens digitaal bekeken worden via onze internetsite www.amsterdam.nl/bekendmakingenen via www.officiëlebekendmakingen.nl.
 
Zienswijze
Gedurende genoemde periode kunt u uw zienswijze met betrekking tot deze aanvraag schriftelijk of mondeling kenbaar maken. Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen aan het algemeen bestuur van de bestuurscommissie van stadsdeel Zuid, postbus 74019, 1070 BA Amsterdam. Voor uw mondelinge reactie kunt u via 14020 contact opnemen met de secretariaat van de afdeling Vergunningen.
Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.
Naar boven