Ontwerpbestemmingsplan Moskee – Beneluxlaan 1 Schoonhoven
Logo Krimpenerwaard
Burgemeester en wethouders van de gemeente Krimpenerwaard maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Moskee – Beneluxlaan 1 Schoonhoven” met ingang van 4 november 2015 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt.
Het ontwerp bestemmingsplan voorziet in het veranderen van het gebruik van voormalige basisschool De Rank, locatie Oost naar de functie van moskee. De huidige locatie en de mogelijkheid voor nieuwbouw in het huidige bestemmingsplan “Schoonhoven Noord” zullen worden weg bestemd.
Zienswijze
De desbetreffende stukken liggen met ingang van de dag volgend op de datum van bekendmaking zes weken ter inzage in het gemeentekantoor te Stolwijk. Om de stukken in te kunnen zien, kunt u via het klantcontactcentrum (tel. 14-0182) een afspraak maken met de behandeld ambtenaar. Het ontwerpbestemmingsplan kunt u ook bekijken via de gemeentelijke website www.krimpenerwaard.nl inwoners bouwen en wonen bestemmingsplannen en op www.ruimtelijkeplannen.nl onder het volgende planidentificatienummer (plan-ID): NL.IMRO.1931.BP1509DK001-ON01. Gedurende de inzagetermijn kan iedereen een schriftelijke zienswijze indienen bij de gemeenteraad, postbus 51, 2820 AB Stolwijk.
Inloopavond
Op 16 november 2015 zal er van 19.00 uur tot 20.30 uur een inloopavond worden georganiseerd in de aula van het Schoonhovens College, locatie AP, Albert Plesmanstraat 4 te Schoonhoven. U bent hiervoor van harte uitgenodigd.
Naar boven