Vaststelling bestemmingsplan 'Herziening dorpskernen Graafstroom'
Logo Molenwaard
Ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening heeft de gemeenteraad van Molenwaard op 15 september 2015 het bestemmingplan ‘Herziening dorpskernen Graafstroom’ vastgesteld. Het plan ziet toe op de harmonisatie van beleid met betrekking tot de inhoudsmaat van woningen, het herstellen van omissies op perceelniveau. Het bestemmingsplan is gewijzigd vastgesteld ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan. Een overzicht van de wijzigingen is opgenomen in de Nota Zienswijzen.
 
Het raadsbesluit ligt met bijbehorende stukken met ingang van vrijdag 6 november 2015 zes weken tijdens openingstijden ter inzage in de bibliotheek aan het Raadhuisplein 1 te Nieuw-Lekkerland. Daarnaast is het bestemmingsplan 24 uur per dag benaderbaar via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl onder identificatienummer NL.IMRO.1927.BPDKGRM1H-VG01.
 
Tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan kan van 6 november 2015 tot en met 17 december 2015 beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. De mogelijkheid om beroep in te stellen bestaat voor belanghebbenden:
 
  • -
    die tijdig hun zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht;
  • -
    die bezwaar hebben tegen de aangebrachte wijzigingen;
  • -
    aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten, dat zij niet tijdig zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar hebben gemaakt.
     
Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Daarom kan tevens een voorlopige voorziening bij deze Afdeling worden ingediend. Het bestemmingsplan treedt in werking op 18 december 2015.
 
Voor meer informatie zie de digitale bekendmaking op www.gemeentemolenwaard.nl.
Naar boven