Vaststellen hogere grenswaarden Wet geluidhinder Groenloseweg 36 in Eibergen
Logo Berkelland
Burgemeester en wethouders van Berkelland hebben het voornemen om hogere grenswaarden vast te stellen zoals bedoeld in artikel 83 van de Wet geluidhinder. Dit is nodig om, door toepassing van de procedure als bedoelt in artikel 2.12, eerste lid, onder a, onder 3o Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), medewerking te verlenen aan het verplaatsen van de woning naar de verdieping van een bestaand bedrijfsgebouw op het perceel Groenloseweg 36 in Eibergen. De nieuwe woning heeft een geluidsbelasting die iets hoger is dan de voorkeurswaarde. Bij geringe overschrijding kan de gemeente hiervoor hogere grenswaarden vaststellen.
Inzage
Het ontwerpbesluit met de bijlagen ligt van 4 november tot en met 15 december 2015 ter inzage in de Publiekswinkel, Marktstraat 1 in Borculo.
Zienswijzen
Binnen deze termijn van zes weken kan iedereen zienswijzen tegen dit voornemen kenbaar maken bij burgemeester en wethouders. Schriftelijk kan dit door inzending naar Postbus 200, 7270 HA Borculo. Mondeling kan dit na telefonische afspraak via nummer 0545 – 250 316.
Website
Deze publicatie, het ontwerpbesluit en de bijlagen zijn ook te lezen via de gemeentelijke website (www.gemeenteberkelland.nl, onder ‘Actueel’ en ‘Ruimtelijke plannen’).
Naar boven