Wet ruimtelijke ordening, Ontwerpwijzigingsplan ‘Hoofddorp Noord 2e wijziging’
Logo Haarlemmermeer
Burgemeester en wethouders van Haarlemmermeer maken bekend dat het ontwerpwijzigingsplan  ‘Hoofddorp Noord 2e wijziging’ met de planidentificatie NL.IMRO.0394.WPGhfdnoord2ewijz-B001 ter inzage wordt gelegd.
 
Het plan
Het plan beslaat het perceel Hoofdweg 601 te Hoofddorp, dat is langs de Wijkermeerstraat.
Het plan maakt in plaats van het nu gevestigde bedrijf Woodward 79 woningen mogelijk.
 
 
Inzien
Het ontwerpbesluit tot vaststelling van het wijzigingsplan en het ontwerpwijzigingsplan met bijbehorende stukken kunt u raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en op de website van de gemeente: www.haarlemmermeer.nl/ro 
Voorts liggen deze stukken ter inzage in het raadhuis in Hoofddorp. Geopend maandag tot en met vrijdag van 09.00-13.00 uur. Op afspraak zijn deze dagelijks ook in te zien van 13.00-17.00 uur. Een afspraak maakt u via 0900 – 1852.
 
De terinzageligging begint op 3 november 2015 en duurt zes weken.
 
Zienswijzen
Gedurende de termijn van terinzageligging kan een belanghebbende een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan zowel schriftelijk als mondeling naar voren brengen.
Schriftelijk kan dit door een brief te sturen aan het college van burgemeester en wethouders van Haarlemmermeer, postbus 250, 2130 AG Hoofddorp.
Mondeling kan dit in het raadhuis te Hoofddorp (zie hiervoor).
 
Samenhang
Tegelijk met deze bekendmaking staat in dit medium de bekendmaking omtrent het ontwerpbesluit tot vaststelling van hogere geluidwaarden.
 
Naar boven