Bestemmingsplan Sieverdinkweg 16 vastgesteld
Logo Winterswijk
Plan vastgesteld
Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad van de gemeente Winterswijk in de vergadering van 28 oktober 2015 het bestemmingsplan Sieverdinkweg 16 heeft vastgesteld.
Doel en ligging
Dit bestemmingsplan betreft een partiële herziening van het bestemmingsplan Integrale herziening buitengebied Winterswijk. Met dit bestemmingsplan wordt een planologische basis gecreëerd voor de huidige bedrijfsactiviteiten op het gebied van agrarisch loonwerk, grondverzet en -transport, landbouwmechanisatie en op- en overslag van afvalstoffen.
Het plangebied Sieverdinkweg 16 ligt ten oosten van de kern Winterswijk, in de buurtschap Winterswijk-Kotten.
Ter inzage
Het raadsbesluit en het bestemmingsplan liggen met ingang van woensdag 4 november 2015 ter inzage bij de receptie van het gemeentekantoor, Stationsstraat 25. Het bestemmingsplan is ook in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het bestemmingsplanidentificatienummer is NL.IMRO.0294.BP1303BGSIEVERDBCS-VA01.
Beroep
Gedurende de beroepstermijn van donderdag 5 november 2015 tot en met woensdag 16 december 2015 kan bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State beroep worden ingesteld tegen het besluit. Beroep kan worden ingesteld door:
  • 1.
    Belanghebbenden die tegen het ontwerpbestemmingsplan een zienswijze hebben ingediend bij de gemeenteraad;
  • 2.
    Belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om een zienswijze in te dienen.
Het beroepschrift kunt u sturen naar de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE Den Haag.
Inwerkingtreding
Het vaststellingsbesluit treedt in werking op donderdag 17 december 2015. Als binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State wordt ingediend, treedt dit besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.
Naar boven