Ontwerpbesluit omgevingsvergunning Kerkweg 19 in Vorchten
Logo Heerde
Burgemeester en wethouders van Heerde maken bekend dat zij voornemens zijn een omgevingsvergunning met de activiteiten “bouwen”, “handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening” en “kappen” te verlenen voor het bouwen van een aanbouw met fietsenberging, bijkeuken en consistorie, het aanleggen van een uitrit, het kappen van 8 bomen en het handelen in strijd met regels van ruimtelijke ordening voor het realiseren van een multifunctioneel centrum op het perceel Kerkweg 19 in Vorchten.
De betreffende stukken liggen met ingang van woensdag 4 november 2015 gedurende zes weken (tot 16 december 2015) op werkdagen tussen 08.30 en 12.30 uur op afspraak voor een ieder ter inzage bij het Publiekscentrum in het gemeentekantoor. Een ieder kan binnen deze termijn mondeling of schriftelijk een zienswijze over het besluit kenbaar maken bij burgemeester en wethouders van Heerde, Postbus 175, 8180 AD Heerde.
 
De project Omgevingsvergunning met het identificatienummer NL.IMRO.0246.903BUOMFCVORCHTEN-ON01 is ook digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en op www.heerde.nl.
Bestemmingsplan: Buitengebied West en Buitengebied Oost. Bestemming: maatschappelijk, agrarisch, archeologisch waardevol gebied en waarde-hoge archeologische verwachting.
 

Heerde, 3 november 2015

Namens burgemeester en wethouders van Heerde,

de teamcoördinator team Vergunningen en Handhaving

R. van den Berg

Naar boven