Bekendmaking voorbereiding wijzigingsbesluit bestemmingsplan Kop van Schouwen
Logo Schouwen-Duiveland
Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.9a lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening juncto artikel 3.12 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat een wijziging van het bestemmingsplan ‘Kop van Schouwen’ in ontwerp ter inzage wordt gelegd. Het betreft een wijziging als bedoeld in artikel 3.6 lid 1 sub a van de Wet ruimtelijke ordening. Het ontwerp van het wijzigingsbesluit en de bijbehorende stukken liggen bovendien met ingang van 9 november 2015 gedurende 6 weken ter inzage in de leesruimte van het gemeentehuis en kan tijdens de openingstijden worden ingezien. Tevens kan het plan worden geraadpleegd via: www.ruimtelijkeplannen.nl.
Het plan
Het voorgenomen besluit tot wijziging van het bestemmingsplan heeft betrekking op het vergroten van het strandpaviljoen Corazon te Renesse.
Procedure
Het wijzigingsverzoek en de bijbehorende stukken zijn met ingang van 9 november 2015 voor de duur van zes weken op grond van Afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (UOV), artikel 3.6 lid 1 sub a juncto artikel 3.9a lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening ter inzage gelegd. Tijdens deze periode is voor belanghebbenden de mogelijkheid geboden om schriftelijk/mondeling hiertegen een zienswijze in te dienen.
Zierikzee, 6 november 2015
Burgemeester en wethouders van Schouwen-Duiveland,
De secretaris, De burgemeester,
M.K. van den Heuvel G.C.G.M. Rabelink
Naar boven