Logo Heerde
Voorbereidingsbesluit Heerde Centrum, Heerde

De gemeenteraad van Heerde heeft ingevolge het bepaalde in artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening in zijn vergadering van 2 februari 2015 verklaard dat een bestemmingsplan wordt voorbereid voor een aantal percelen in Heerde Centrum, zoals aangeduid op de bij het raadsbesluit behorende afbeelding met nummer NL.IMRO.0246.0000401-VB01.

Voor de percelen, waarvoor het voorbereidingsbesluit geldt, is het ook verboden het gebruik van de gronden en bouwwerken te wijzigen en is het verboden de bebouwing te slopen. Bij omgevingsvergunning kunnen burgemeester en wethouders afwijken van deze verboden, mits hierdoor geen afbreuk wordt gedaan aan hetgeen beoogd is in de Centrumvisie Heerde 2.0.

Het besluit treedt in werking op de dag na bekendmaking ervan. Het besluit en de daarbij behorende afbeelding, waarop de percelen nader zijn aangeduid, liggen ingevolge het bepaalde in artikel 3.7 lid 7 van de Wet ruimtelijke ordening van 10 februari 2015 tot en met 23 maart 2015 (gedurende 6 weken) voor een ieder analoog ter inzage in het gemeentekantoor aan de Eperweg 5 te Heerde, bij de balie van het Publiekscentrum. De balie is geopend op werkdagen tussen 08:30 uur en 12:30 uur.

Het voorbereidingsbesluit met het IMRO-nummer NL.IMRO.0246.0000401-VB01 is ook digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. Daarnaast kunt u het voorbereidingsbesluit vanaf genoemde datum digitaal verkrijgen via www.heerde.nl/Wonen_en_leven/Ruimtelijke_plannen/Plannen_in_voorbereiding.

Het besluit vervalt indien niet binnen één jaar een ontwerpbestemmingsplan ter inzage is gelegd.

Tegen het voorbereidingsbesluit is op grond van het bepaalde in artikel 8:5 juncto artikel 7.1 van de Algemene wet bestuursrecht geen bezwaar en beroep mogelijk.

10 februari 2015,

Het college van Heerde, W.R.J.M. Pijnenburg-Adriaenssen, burgemeester

B. van Zuthem, gemeentesecretaris

Naar boven