Logo Geldermalsen
Kennisgeving verleende Omgevingsvergunning en vastgestelde Hogere grenswaarden Kerkstraat 18 Beesd, Geldermalsen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Geldermalsen maken bekend, dat met ingang van 12 februari 2015 voor een ieder, gedurende zes weken tijdens openingstijden bij het Klantencontactcentrum in het gemeentehuis, ter inzage ligt de volgende beschikking met bijbehorende stukken:

  • Kerkstraat 18, Beesd

het afwijken van het bestemmingsplan ten behoeve van het realiseren van drie appartementen in een voormalig kantoorgebouw;

het vaststellen van hogere grenswaarden in verband met de geluidbelasting op de gevels van twee appartementen.

Voor het inzien van stukken moet vooraf een telefonische afspraak worden gemaakt via 0345-586611. De stukken zijn tevens in te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl. Zoek de locatie aan de hand van het adres of zoek op IDN: NL.IMRO.0236.BEEKerkstraat18-VSG1.

Gedurende de beroepstermijn (van 13 februari tot en met 26 maart 2015) kunnen belanghebbenden die het niet eens zijn met bovenstaand besluit, alsmede belanghebbenden die niet verweten kan worden geen zienswijze te hebben ingediend, beroep indienen. Voor de hogere grenswaarde richt u zich tot de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s Gravenhage. Voor het afwijken van het bestemmingsplan richt u zich tot de Rechtbank Gelderland, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem.

Belanghebbenden die menen dat op grond van hun spoedeisend belang het besluit niet in werking kan treden, hebben tevens de mogelijkheid om een voorlopige voorziening aan te vragen. Zowel voor het indienen van beroep als voor het aanvragen van een voorlopige voorziening wordt griffierecht geheven.

Naar boven