Voorgenomen vaststelling hogere grenswaarde Wet geluidhinder Terborgseweg
Logo Doetinchem
Burgemeester en wethouders zijn voornemens in het kader van de Wet geluidhinder hogere grenswaarden voor wegverkeerslawaai vast te stellen voor de woningen aan:
Terborgseweg 70 en 74-74a te Doetinchem.
Ter ontsluiting van het plangebied Iseldoks wordt een ontsluitingsweg gerealiseerd ter plaatse van een te slopen woning aan de Terborgseweg 72. Dit plan is akoestisch onderzocht en hieruit is gebleken, dat de geluidbelasting vanwege wegverkeerslawaai op gevels van genoemde woningen hoger is dan de voorkeursgrenswaarde van wegverkeerslawaai. Voor deze woningen gaat de gemeente hogere waarden vaststellen.
Vanaf 30 oktober t/m 10 december 2015 ligt de aanvraag met het daarbij behorende akoestisch rapport en het ontwerpbesluit ter inzage in de gemeentewinkel in het stadhuis.
Binnen de aangegeven termijn kunnen belanghebbenden, naar keuze schriftelijk of mondeling, een zienswijze over het ontwerp kenbaar maken bij burgemeester en wethouders van Doetinchem, Postbus 9020, 7000 HA Doetinchem.
Voor informatie over dit voornemen en een afspraak voor het maken van uw mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de gemeentewinkel, tel. (0314) 377 377.
Datum publicatie: 30 oktober 2015
Naar boven