Vastgesteld bestemmingsplan Industrieweg 1a Ameide
Logo Zederik
Het college van Zederik maakt bekend dat de gemeenteraad in de vergadering van 28 september 2015 het bestemmingsplan “Industrieweg 1a, Ameide” heeft vastgesteld.
Vanaf vrijdag 30 oktober 2015 ligt het raadsbesluit met het vastgestelde bestemmingsplan zes weken ter inzage in het gemeentehuis in Meerkerk. Ook kunt u de documenten online vinden, via www.ruimtelijkeplannen.nl en www.zederik.nl/bestemmingsplannen.
Het bestemmingsplan bestaat uit een plankaart, regels en een toelichting en heeft betrekking op het (her)bouwen van een nieuw bedrijfspand aan de Industrieweg in Ameide.
Belanghebbenden die tijdig hun zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad hebben ingediend en belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij daartoe niet in staat zijn geweest, kunnen tijdens de inzagetermijn schriftelijk beroep instellen.
Dit beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Als beroep is ingesteld kan er een verzoek om voorlopige voorziening worden gevraagd bij de Voorzitter van de Afdeling. Het besluit treedt niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Zonder een dergelijk verzoek treedt het besluit in werking met ingang van de dag nadat de beroepstermijn afloopt.
Voor zowel het indienen van een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.
Naar boven