Logo Amsterdam
Rectificatie ontwerpbestemmingsplan Uitbreiding camping Zeeburg, Amsterdam

Op 4 februari 2015 is op de website www.amsterdam.nl/bekendmakingen bekend gemaakt dat het ontwerpbestemmingsplan Uitbreiding camping Zeeburg vanaf 5 februari 2015 ter inzage ligt. Hierbij rectificeren wij deze berichtgeving, doordat de vereiste, gelijktijdige publicatie in de Staatscourant niet heeft plaatsgevonden.

Burgemeester en wethouders van Amsterdam maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening het volgende bekend:

Burgemeester en wethouders hebben bij besluit van 22 januari 2015 het ontwerpbestemmingsplan Uitbreiding camping Zeeburg vrijgegeven voor terinzagelegging.

Bestemmingsplan

Het plangebied van het bestemmingsplan Uitbreiding camping Zeeburg wordt globaal begrensd door de bestaande camping Zeeburg, Zuider IJdijk 20, in het noorden, de ecologische verbindingszone in het IJmeer in het oosten en zuiden en de Diemerzeedijk in het westen. Het bestemmingsplan Oostpoort is een ontwikkelingsgericht bestemmingsplan en wordt opgesteld om de uitbreiding van camping Zeeburg, gedeeltelijk door middel van een kampeereiland, mogelijk te maken.

Terinzageligging

Het ontwerpbestemmingsplan Uitbreiding camping Zeeburg met de daarbij behorende stukken liggen met ingang van 12 februari 2015 gedurende een termijn van zes weken ter inzage bij Stadsdeel Oost, balie Publieksvoorlichting van het stadsdeelkantoor, Oranje-Vrijstaatplein 2 te Amsterdam. Deze is op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag geopend van 8:30 tot 16:00 uur en op donderdag van 13:00 tot 20:00 uur. U dient hiervoor een afspraak te maken via www.oost.amsterdam.nl of telefonisch via 14 020.

Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal beschikbaar via

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0363.M1308BPSTD-OW01

Zienswijzen

Gedurende bovengenoemde termijn van terinzageligging kan eenieder zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad van Amsterdam.

Schriftelijke zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan kunnen naar voren worden gebracht bij de gemeenteraad van Amsterdam. Per adres: gemeente Amsterdam, Ruimte en Duurzaamheid, t.a.v. Stadsdeel Oost, dhr. R. Leenstra, postbus 2758, 1000 CT Amsterdam.

Informatieavond

Op 11 maart 2015 wordt een inloopavond georganiseerd in het Stadsdeelhuis van stadsdeel Oost, Oranje-Vrijstaatplein 2. Tussen 19.00 en 21:00 uur kunnen belangstellenden binnenlopen voor informatie over het ontwerpbestemmingsplan Uitbreiding camping Zeeburg.

Voor het naar voren brengen van mondelinge zienswijzen kan contact worden opgenomen met dhr. R. Leenstra, telefoonnummer 020 25 35 629.

Amsterdam, 11 februari 2015

Burgemeester en Wethouders,

Naar boven