Logo Zundert
Gemeentelijke coördinatieregeling CLTV Zundert, Molenstraat 155, Zundert

Burgemeester en wethouders van Zundert maken op grond van de artikel 3.32 Wet ruimtelijke ordening bekend dat:

  • 1. op 13 januari 2015 het bestemmingsplan “CLTV Zundert, Molenstraat 155 te Zundert” gewijzigd is vastgesteld;

  • 2. op 10 februari 2015 een omgevingsvergunning is verleend welke betrekking heeft op de volgende activiteiten:

    • Het bouwen van een bouwwerk;

    • Het veranderen van een uitweg;

op het adres Molenstraat 155 te Zundert.

Coördinatieregeling

Bovengenoemde besluiten worden overeenkomstig het besluit van de gemeenteraad van 13 december 2012 op grond van artikel 3.30 Wet ruimtelijke ordening gecoördineerd voorbereid en bekend gemaakt.

Plangebied en doelstelling

Het plangebied betreft een gedeelte van het CLTV-terrein gelegen aan Molenstraat 155 te Zundert. Het bestemmingsplan heeft als hoofddoel om de bestaande entree van het CLTV-terrein te verbeteren en te vergroten. Daarnaast wordt een geluidswal in de vorm van een schanskorf aangebracht om zoveel mogelijk geluidoverlast van het terrein voor omwonenden te beperken. Ook heeft naar aanleiding van de uitspraak van de Raad van State van 15 mei 2013 een belangenafweging plaatsgevonden. Middels een akoestisch onderzoek en het inventariseren en afwegen van belangen is onderzocht waar de geluidswal het beste gerealiseerd kan worden.

Terinzagelegging

Met ingang van 12 februari 2015 ligt gedurende een periode van zes weken (t/m 25 maart 2015) voor eenieder ter inzage bij de gemeente, afdeling Ruimte (Bredaseweg 2 te Zundert):

  • 1. Het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan "CLTV Zundert, Molenstraat 155 te Zundert". Tegen het ontwerpbestemmingsplan is één zienswijze ingediend welke heeft geleid tot aanpassing van het plan. Daarnaast zijn enkele ambtshalve wijzigingen doorgevoerd. Alle wijzigingen die ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan zijn doorgevoerd, staan omschreven in de 'Nota van zienswijzen' behorende bij het bestemmingsplan "CLTV Zundert, Molenstraat 155 te Zundert".

  • 2. De omgevingsvergunning, inclusief de achterliggende stukken, voor het plaatsen van een geluidscherm in de vorm van een schanskorf en het verbeteren en vergroten van de bestaande inrit. Ook tegen de omgevingsvergunning is één zienswijze ingediend, welke niet heeft geleid tot een aanpassingen. De beantwoording van de zienswijze is omschreven in de 'Nota van zienswijzen' Behorende bij de omgevingsvergunning "Herinrichten van de entree van het CLTV-terrein".

Het bestemmingsplan kan ook worden geraadpleegd via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl en/of via www.zundert.nl onder ‘Inwoner → Ruimtelijke procedures → Bestemmingsplannen’.

Beroep

Op grond van artikel 8.3 lid 1 Wet ruimtelijke ordening worden voornoemde besluiten voor de mogelijkheid van beroep als één besluit aangemerkt.

Gedurende de inzagetermijn kan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag beroep worden ingesteld door belanghebbenden:

  • die tijdig hun zienswijzen naar voren hebben gebracht;

  • aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze naar voren hebben gebracht;

  • die bedenkingen hebben tegen de wijzigingen die bij de vaststelling van het plan ten opzichte van het ontwerp zijn aangebracht.

Het beroepschrift moet worden ondertekend en bevat in elk geval de naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht, een kopie van het besluit en de gronden van het beroep. Indieners van een beroepschrift dienen er rekening mee te houden dat zij griffierecht moeten betalen als zij een beroepschrift indienen.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking. Om te voorkomen dat het besluit in werking treedt, kan gedurende de beroepstermijn door voornoemde doelgroep bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State ook een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend. Het besluit van de gemeenteraad treedt niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven