Ontwerpbestemmingsplan, partiële herziening “Buitengebied 2008, Pongeweg 2 te Hall”  
Logo Brummen
Burgemeester en wethouders van Brummen maken bekend, gelet op artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro), dat met ingang van donderdag 29 oktober 2015 het ontwerpbestemmingsplan:
“Buitengebied 2008, Pongeweg 2 te Hall”  ter inzage ligt.
 
Het betreffende bestemmingsplan voorziet in de mogelijkheid om 1 extra woning te kunnen realiseren als gevolg van het Functieveranderingsbeleid voor het perceel Pongeweg 2 te Hall. De agrarische hoofdactiviteit die thans op het betreffende perceel rust vervalt daarmee en de hoofdbestemming wordt “Wonen”.
 
Inzagetermijn
Analoog
Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken, liggen vanaf donderdag 29 oktober 2015 tot en met woensdag 9 december 2015 gedurende een termijn van zes weken, tijdens openingstijden, ter inzage bij de balie van het team Frontoffice & Vergunningen.
Digitaal
Het ontwerpbestemmingsplan is tevens digitaal in te zien op de gemeentelijke website www.brummen.nl en op de website www.ruimtelijkeplannen.nl.
De bronbestanden zijn ook via www.ruimtelijkeplannen.nl raadpleegbaar en beschikbaar. Voor een link naar deze bestanden kunt u terecht op de gemeentelijke website.
 
Zienswijzen
Tijdens de inzagetermijn kan een ieder een schriftelijke of een mondelinge zienswijze indienen bij de gemeenteraad van Brummen, Postbus 5, 6970 AA te Brummen. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer R. Grob, beleidsadviseur Ruimtelijke Ordening van team Beleid, tel. (0575) 56 85 94 of per mail op: r.grob@brummen.nl.
Naar boven