Ongewijzigde vaststelling bestemmingsplan ‘Buitengebied, 3e herziening’, Reimerswaal
Logo Reimerswaal
Algemeen
Op grond van artikel 3.8, lid 3, van de Wet ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethoudersbekend dat de gemeenteraad van Reimerswaal op 20 oktober 2015 het bestemmingsplan ‘Buitengebied, 3e herziening’met planidentificatienummer: NL.IMRO.0703.BGRWBP3H-va01 ongewijzigd heeft vastgesteld.
Beschrijving plangebied en omschrijving doel en inhoud bestemmingsplan
Het plan voorziet in het mogelijk maken van een verdere uitbreiding van 10 bestaande niet-agrarische bedrijven (met 11 initiatieven) in het buitengebied. Het gaat daarbij om de volgende bedrijven:
  • Aarnoudse Verhuur, Kruisweg 2 in Krabbendijke en Nieuwlandse Binnendijk 12/12A in Oostdijk
  • Gebr. Boone B.V., Lavendeldijk 3A in Oostdijk
  • M. Maas Kruiningen B.V., Schapenweg 4 in Kruiningen
  • Van Den Berge B.V., Capelleweg 13 in Kruiningen
  • Van den Berge Agri-Center B.V., Oomshoekseweg 4 in Kruiningen
  • Arjazon Uienhandel B.V., Adriaansweg 1 in Kruiningen
  • Franje Onions B.V., Gawege 10 in Waarde
  • Bowa B.V, Weelweg 19 in Waarde
  • M.B. Nieuwenhuijse B.V., 2e Vlietweg 32 in Oostdijk
  • Pekaar Bestratingsmaterialen B.V., Kanaalweg 83 in Yerseke
Het vastgestelde bestemmingsplan ligt van donderdag 29 oktober 2015 tot en met woensdag 9 decemeber 2015 (inclusief onderliggende stukken) voor iedereen ter inzage bij de balie in het gemeentehuis aan het Oude Plein 1 in Kruiningen. Het plan is ook te raadplegen op de website van de gemeente Reimerswaal, www.reimerswaal.nl.
Rechtsmiddelen en inwerkingtreding
Een belanghebbende die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad op het ontwerpbestemmingsplan kenbaar heeft gemaakt, alsmede een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij dit niet heeft gedaan, kan gedurende de termijn van terinzagelegging tegen het vaststellingsbesluit beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ´s-Gravenhage. Degene die beroep heeft ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van genoemde Afdeling.
Het besluit en daarmee het bestemmingsplan treden de dag na afloop van de beroepstermijn in werking, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van genoemde Afdeling wordt ingediend. In dat geval treedt het bestemmingsplan niet in werking voordat op dit verzoek is beslist.
Contactpersonen
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw Van Belzen of de heer Driesprong van de afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling. Zij zijn bereikbaar via ons algemene telefoonnummer 14 0113.
Kruiningen, 28 oktober 2015
Namens burgemeester en wethouders van Reimerswaal
ir. J. Gideonse
Hoofd afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling
Naar boven