Projectbesluit en bouwvergunning eerste fase voor het oprichten van een bedrijfshal aan de Straatkantseweg 30 te Haps.
Logo Cuijk
Burgemeester en wethouders van de gemeente Cuijk maken bekend dat zij op grond van het bepaalde in artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) een projectbesluit hebben vastgesteld, alsmede een bouwvergunning eerste fase hebben verleend voor het oprichten van een bedrijfshal aan de Straatkantseweg 30 te Haps.
De definitieve beschikking en de bijbehorende stukken liggen ter inzage vanaf 29 oktober 2015 tot en met 9 december 2015 tijdens de openingstijden van het gemeentehuis. Tevens zijn deze te raadplegen via www.cuijk.nl bij ‘Digitale balie’ onder ‘Bestemmingsplannen’.
Deze publicatie is tevens te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl (planindentificatienummer NL.IMRO.1684.PB18straatkw30-VA01)
Gedurende deze termijn staat beroep open bij de rechtbank te ’s-Hertogenbosch. Belanghebbenden, die een zienswijze hebben ingediend of aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen naar voren te hebben gebracht tegen het ontwerpbesluit, kunnen tegen het besluit beroep instellen bij de Rechtbank Oost-Brabant, sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch. De termijn voor het indienen van een beroepschrift bedraagt zes weken en vangt aan met ingang van de dag na die waarop het besluit overeenkomstig artikel 3:44, eerste lid, onderdeel a, van de Algemene wet bestuursrecht ter inzage is gelegd. Het beroepschrift moet worden ondertekend en dient ten minste te bevatten:
  • a.
    de naam en het adres van de indiener, inclusief handtekening;
  • b.
    de dagtekening;
  • c.
    een omschrijving van het besluit waartegen beroep is gericht;
  • d.
    de gronden van het beroep.
Voor de behandeling van het beroep is griffierecht verschuldigd. Bij het indienen van een beroepschrift dient zo mogelijk een afschrift van dit besluit te worden overgelegd.
Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van dit besluit niet. Wel kunnen belanghebbenden de voorzieningenrechter van de voormelde rechtbank verzoeken een voorlopige voorziening te treffen, indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken verlangen, dat vereist.
Naar boven