Gemeente Groesbeek-verleende omgevingsvergunning-OLO1593991-2e Colonjes 2,Groesbeek
Logo Groesbeek
Verleende omgevingsvergunningen
Burgemeester en wethouders van Groesbeek maken bekend dat zij de volgende omgevingsvergunning hebben verleend:
Voor : het bouwen van een woonhuis en bijbehorende bouwwerken
Locatie : 2e Colonjes 2 in Groesbeek
Datum besluit : 20 oktober 2015
Datum verzending : 20 oktober 2015
De beschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van de hierboven genoemde verzenddatum gedurende zes weken ter inzage in het kantoor van de Omgevingsdienst Regio Nijmegen, Tweede Walstraat 14, 6511 LV Nijmegen. Een afspraak kan worden gemaakt via wabo@odrn.nl.
Beroep
Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kunt u tegen dit besluit binnen zes weken na dagtekening van verzending daarvan, tegen betaling van griffierechten, een beroepschrift indienen bij de Rechtbank Gelderland, team Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Het beroepschrift dient te zijn ondertekend en tenminste te bevatten uw naam, adres, dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep.
Indien een beroepschrift is ingediend kunt u tevens – indien onverwijlde spoed dat vereist – tegen betaling van griffierechten een voorlopige voorziening vragen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Gelderland, Sector Bestuursrecht te Arnhem.
U kunt ook digitaal een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.
Naar boven