Vooraankondiging voorbereiding (1.3.1 Bro) nieuwe bestemmingsplannen
Logo Maasdriel
Ammerzoden herziening 2015, Hoge Heiligenweg 32 en 34 + percelen langs A2 (BP1117), Maasdriel
Het college is van plan een bestemmingsplan voor te bereiden voor de percelen Hoge Heiligenweg 32 en 34 te Ammerzoden en een gebied aan weerzijden van de A2 ter hoogte van de Hamstraat en de Maasdijk te Hedel.
De percelen Hoge Heiligenweg 32 en 34 krijgen een woonbestemming en daarnaast wordt de realisatie van een extra woning mogelijk gemaakt. De aanwezige bedrijfsbebouwing op het perceel Hoge Heiligenweg 32 wordt gesloopt.
De locatie nabij de A2 behoudt de agrarische bestemming, maar de agrarische bouwpercelen komen te vervallen en de bestaande kassen worden gesloopt.
De directe aanleiding voor de voorbereiding van dit bestemmingsplan is het toepassen van het beleid voor Vrijkomende Agrarische Bebouwing.
Ter inzage
Een kaart van de plangebieden ligt met ingang van 29 oktober 2015 tot en met 9 december 2015 tijdens de openingstijden voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis aan de Kerkstraat 45 in Kerkdriel.
Er wordt geen gelegenheid gegeven zienswijzen over dit voornemen in te dienen. Onafhankelijke instanties worden niet in de gelegenheid gesteld advies uit te brengen over dit voornemen.
Later geven wij meer informatie over de te volgen procedure en mogelijkheden voor het indienen van zienswijzen.
Meer informatie
Bel (14 0418) of mail (info@maasdriel.nl) de gemeente en vraag naar mevrouw D. van Lienden.
Naar boven