Logo Terneuzen
Wet algemene bepalingen omgevingsrecht bestemmingsplan ‘Sas van Gent’, Terneuzen

Besluit omgevingsvergunning

Burgemeester en Wethouders van Terneuzen maken volgens artikel 3.12, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht bekend dat zij op 10 februari 2015 de omgevingsvergunning voor afwijkend gebruik van het bestemmingsplan ‘Sas van Gent’ voor het realiseren van een bedrijfswoning (inpandig) in het bedrijfspand Kerkhoflaan 3 in Sas van Gent (NL.IMRO.0715.OMGSVG03-VG99) hebben vastgesteld.

De vastgestelde omgevingsvergunning is te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl en via www.terneuzen.nl/Inwoners_Terneuzen/Wonen/Bestemmingsplannen. De omgevingsvergunning is met ingang van donderdag 12 februari 2015 gedurende zes weken ook digitaal te raadplegen onder zaaknummer W-AOV140456 bij de publieksbalies in het stadhuis, Stadhuisplein 1 in Terneuzen en in de vestiging Markt 1 in Axel. De openingstijden van de publieksbalies zijn van maandag tot en met vrijdag vanaf 12.00 uur tot 16.30 uur.

Beroep

Tegen het besluit kunnen belanghebbenden binnen zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd beroep instellen, door het indienen van een gemotiveerd beroepsschrift bij de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, Team Bestuursrecht, Postbus 90110, 4800 RA Breda.

Het beroepsschrift moet zijn ondertekend en dient ten minste te bevatten:de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden waarop het beroepsschrift rust.

Geen beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijze naar voren heeft gebracht.

Het besluit blijft gelden tot er beslist is op het beroepschrift. Indien onverwijlde spoed dit vereist, kunnen belanghebbende tevens, onder voorwaarden van het indienen van een beroepschrift, een voorlopige voorziening vragen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, Team Bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda. De indiener van het verzoek om voorlopige voorziening moet griffierecht betalen.

Terneuzen, 11 februari 2015

Burgemeester en Wethouders van Terneuzen, De secretaris, F.M.L. Lauret

De burgemeester, J.A.H. Lonink

Naar boven