Bestemmingsplan Heerderweg 78 te Epe en Besluit Hogere Grenswaarde onherroepelijk
Logo Epe
Burgemeester en wethouders van Epe maken bekend dat het bestemmingsplan Heerderweg 78 te Epe onherroepelijk is geworden. Ook het besluit Hogere Grenswaarde Wet Geluidhinder voor Heerderweg 78 is onherroepelijk geworden.
Het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan Heerderweg 78 te Epe bevat de juridisch-planologische regeling voor het realiseren van een vrijstaande bedrijfswoning bij het restaurant aan Heerderweg 78, waarbij de huidige bewoning op de verdieping van het restaurant komt te vervallen.
De gemeenteraad heeft in zijn vergadering van 9 juli 2015 het bestemmingsplan Heerderweg 78 te Epe gewijzigd vastgesteld. Het bestemmingsplan heeft daarna met ingang van 19 augustus 2015 zes weken voor een ieder ter inzage gelegen. Tegen de gewijzigde vaststelling is geen beroep ingesteld bij de Raad van State. Het bestemmingsplan is daarmee per 30 september 2015 onherroepelijk geworden.
Burgemeester en wethouders hebben voor deze bouwmogelijkheid op grond van artikel 110a Wet geluidhinder een hogere waarde dan de voorkeursgrenswaarde vastgesteld. Het besluit Hogere Grenswaarde heeft met ingang van 19 augustus 2015 gedurende 6 weken ter inzage gelegen. Tegen dit besluit is geen beroep ingesteld bij de Raad van State. Het besluit is daarmee per 30 september 2015 onherroepelijk geworden.
U kunt dit bestemmingsplan inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website selecteert u het tabblad ‘Bestemmingsplannen’, vervolgens kunt u het bestemmingsplan oproepen op het scherm door bijvoorbeeld uw adres in te typen of in te zoomen op de kaart.
U kunt ook de plan-ID ingeven: NL.IMRO.0232.BG046Heerderweg78-VBP1, of deze link gebruiken:
Het onherroepelijke bestemmingsplan en het besluit Hogere Grenswaarde Wet Geluidhinder liggen permanent ter inzage op werkdagen van 08.00 – 12.00 uur (op woensdag van 8.00 – 17.00 uur, op woensdag na 17.00 uur op afspraak) bij de Publiekswinkel in het gemeentehuis te Epe. Het bestemmingsplan en het besluit Hogere Grenswaarde zijn ook in te zien via www.epe.nl, onder ‘Bouwen en Wonen’.
Epe, 27 oktober 2015
Naar boven