Vooraankondiging en inspraakprocedure bestemmingsplan Meppel –Buitengebied herziening Schiphorsterweg Kosterweg
Logo Meppel
In overeenstemming met artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening en de gemeentelijke inspraakverordening geven burgemeester en wethouders kennis dat zij een nieuw bestemmingsplan voorbereiden voor de percelen Schiphorsterweg 27 te De Schiphorst en Kosterweg nabij nr. 9 te Rogat.
Met het nieuwe bestemmingsplan Meppel - Buitengebied herziening Schiphorsterweg Kosterweg wordt het mogelijk gemaakt een transport bedrijf te verplaatsen en een paardenhouderij te beginnen.
Inzien
Het voorontwerp van het bestemmingsplan Meppel - Buitengebied herziening Schiphorsterweg Kosterweg ligt ter inzage van 29 oktober t/m 9 december 2015 in het Stadhuis, Grote Oever 26 Meppel.
Het plan - verbeelding, regels, toelichting en bijlagen -  is tevens digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl of www.meppel.nl/bestemmingsplannen. Het bestemmingsplan heeft de planidentificatie NL.IMRO.0119.SchiphorsterKoster-BPA1.
Inspraak
Op grond van artikel 1.3.1 lid 2 van het Besluit ruimtelijke ordening wordt vermeld dat op dit moment de gelegenheid wordt geboden een inspraakreactie op grond van de gemeentelijke inspraakverordening over dit voornemen naar voren te brengen. Gedurende de periode van terinzagelegging kunt u reageren op het plan.
Inspraakreacties kunt u indienen bij Burgemeester en wethouders, Postbus 501, 7940 AM Meppel. Tevens bestaat de mogelijkheid voor een mondelinge zienswijze. Dit dient nadrukkelijk te worden vermelden van de mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt. Hiervoor kunt u contact opnemen met het loket Bouwen & Wonen via telefoon 14 0522.
Meppel , 28 oktober 2015
Burgemeester en Wethouders van Meppel.
Naar boven