Kennisgeving ontwerp projectafwijkingsbesluit paardenstalletje perceel D 524 en 529 Bovenste Heiweg te Schinveld
Logo Onderbanken
Burgemeester en wethouders van de gemeente Onderbanken maken op grond van het bepaalde in de artikelen 3.10 en 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) juncto artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat zij voornemens zijn om een omgevingsvergunning te verlenen voor de realisatie van een paardenstalletje op het perceel D 524 en 529 Bovenste Heiweg te Schinveld.
 
Deze ontwikkeling is niet mogelijk binnen het vigerende bestemmingsplan “Buitengebied”. Om de ontwikkeling mogelijk te maken is een goede ruimtelijke onderbouwing opgesteld als bedoeld in artikel 2.12, lid 1, onder a, sub 3 van de Wabo.
 
Terinzagelegging
Het ontwerp projectafwijkingsbesluit bestaat uit de ontwerp omgevingsvergunning, de ruimtelijke onderbouwing met bijlagen en de ontwerp verklaring van geen bedenkingen (afgegeven door de gemeenteraad op 24 september 2015). Deze stukken liggen met ingang van donderdag 22 oktober 2015 gedurende zes weken ter inzage (tot en met woensdag 2 december 2015).
Het plan is te raadplegen via de landelijke voorziening
http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0881.BstalBuijsers-ON01 of in pdf-vorm op de gemeentelijke website www.onderbanken.nl bij Wonen, werken en leven>wonen en bouwen> bestemmingsplannen>ontwerp projectafwijkingsbesluit paardenstalletje Bovenste Heiweg.
 
Zienswijzen
Tijdens de termijn van tervisielegging (tot en met woensdag 2 december 2015) kan een ieder naar keuze mondeling of schriftelijk een zienswijze naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Onderbanken, Postbus 1090, 6450 CB te Schinveld.
Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar, mevr. W. Smeets, telefoon 045-5278750. U kunt geen zienswijze per e-mail indienen.
Schinveld 12 oktober 2015
Naar boven