Inspraak Voorontwerpbestemmingsplan ‘Golfbaan de Paal’ te Bergeijk
Logo Bergeijk
Burgemeester en wethouders van de gemeente Bergeijk bieden gelegenheid tot inspraak op het voorontwerpbestemmingsplan Golfbaan de Paal.
 
Inzage
Het voorontwerpbestemmingsplan Golfbaan de Paal met als identificatienummer NL.IMRO.1724.BPUglf0013-0101 ligt met ingang van donderdag225 oktober 2015 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis, Burgemeester Magneestraat 1 te Bergeijk. Voor het inzien van een plan moet u een afspraak maken. Dit kan telefonisch of via de receptie.
 
Tegen vergoeding kan een exemplaar van dit ontwerpbestemmingsplan worden verkregen.
 
Het bestemmingsplan is digitaal in te zien op de website ruimtelijke plannen van de gemeente Bergeijk, www.bergeijk.nl/ruimtelijkeplannen  en op www.ruimtelijkeplannen.nl. Daar kunt u het bestemmingsplan onder meer vinden via het identificatienummer.
 
Inhoud
Het voorontwerpbestemmingsplan Golfbaan de Paal voorziet in het realiseren van een 9-holes golfbaan ter hoogte van het adres Eerselsedijk 54 en op gronden ten noordoosten daarvan. In het voorontwerpbestemmingsplan is een wijzigingsbevoegdheid opgenomen voor het realiseren van aanvullend 9 holes ten zuidwesten van het adres Eerselsedijk 54.
 
Reacties
Iedereen kan vanaf donderdag 22 oktober 2015 gedurende zes weken schriftelijk of mondeling zijn/haar gemotiveerde reactie op het voorontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij burgemeester en wethouders van de gemeente Bergeijk, postbus 10.000,  5570 GA Bergeijk. Voor het geven van een mondelinge reactie en voor nadere informatie kan contact worden opgenomen met mevrouw D. Nas op het telefoonnummer 0497-551455 of via het e-mailadres d.nas@bergeijk.nl. Van een mondelinge reactie zal een verslag worden gemaakt.
 
Na afloop van de schriftelijke en mondelinge inspraak kan, zo nodig en op verzoek, nog een mondelinge behandeling van reacties plaatsvinden. De inhoud en beantwoording van de schriftelijke en mondelinge reacties worden in de bij het bestemmingsplan behorende toelichting opgenomen. Alle inwoners van de gemeente Bergeijk en natuurlijke personen en rechtspersonen die een belang hebben in de gemeente kunnen van deze inspraakmogelijkheid gebruik maken.
 
Info rmatiebijeenkomst
Aanvullend op de benoemde mogelijkheid tot inzage wordt op maandag 16 november 2015 om 20.00 uur voor belangstellenden een informatiebijeenkomst gehouden in de raadzaal van het gemeentehuis. Gedurende deze avond kan men ook mondeling een reactie inbrengen. Indien u de informatieavond bij wilt wonen wordt u verzocht uw aanwezigheid door te geven aan mevrouw B. Van der Aa via e-mail: b.vanderaa@bergeijk.nl of telefonisch op 0497-551455.
 
Bergeijk,
Burgemeester en wethouders van Bergeijk,

W.A.C.M. Wouters

Secretaris

H.G.M. van de Vondervoort

Burgemeester

Naar boven