Projectplan voor de aanleg van Ondiepe Zones in het Ketelmeer en Zwartemeer, Rijkswaterstaat

KENNISGEVING ONTWERPBESLUIT

De Minister van Infrastructuur en Milieu geeft, ingevolge artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht, kennis van het voornemen om een projectplan op grond van artikel 5.4 van de Waterwet vast te stellen.

Het projectplan van februari 2015, kenmerk RWS-2015/4792, betreft de aanleg van Ondiepe Zones in het Ketelmeer en Zwartemeer.

Het projectplan op grond van artikel 5.4, lid 1 van de Waterwet is genoemd in de bijlage bij art. 1.1 van de Crisis- en herstelwet, zodat de bepalingen in hoofdstuk 1, afdeling 2 van de Crisis- en herstelwet hierop van toepassing zijn.

Terinzagelegging

Het ontwerpbesluit, alsmede de ter zake zijnde stukken liggen van 11 februari tot 25 maart 2015 tijdens kantooruren ter inzage op de volgende adressen:

  • Rijkswaterstaat Midden-Nederland, Zuiderwagenplein 2, Lelystad;

  • Provincie Flevoland, Visarenddreef 1, Lelystad;

  • Provincie Overijssel, Luttenbergstraat 2, Zwolle;

  • Gemeente Kampen, burgemeester Berghuisplein 1, Kampen;

  • Gemeente Dronten, De Rede 1, Dronten;

  • Gemeente Noordoostpolder, Harmen Visserplein 1, Emmeloord.

Zienswijze(n)

Eenieder kan binnen de bovengenoemde termijn zijn/haar zienswijze(n) hieromtrent mondeling of schriftelijk kenbaar maken bij Rijkswaterstaat Midden-Nederland. De ingebrachte zienswijze(n) wordt (worden) meegewogen in het besluit op de aanvraag.

Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan mevrouw M. Greijdanus, marianne.greijdanus@rws.nl, Rijkswaterstaat Midden-Nederland, Postbus 600, 8200 AP Lelystad. Voor een mondelinge zienswijze kunt u telefonisch contact opnemen met mevrouw M. Greijdanus: 0320 – 29 85 25.

Inlichtingen

Voor nadere inlichtingen kan tijdens kantooruren contact worden opgenomen met mevrouw M. Greijdanus van Rijkswaterstaat, tel. 0320 – 29 85 25.

Naar boven