Tussentijdse actualisatie exploitatieplan Plaspoelpolder
Logo Rijswijk
Burgemeester en wethouders van Rijswijk maken bekend dat de gemeenteraad he eft besloten he t collegebesluit om het exploitatieplan Plaspoelpolder tussentijds te actualiseren, te bekrachtigen.
Begrenzing plangebied Het plangebied wordt in het oosten begrensd door de spoorlijn tussen Delft en Den Haag, in het noorden door de Sir Winston Churchilllaan en de Handelskade, in het westen door de Rijswijkse haven en het Rijn – Schiekanaal en in het zuiden door rijksweg A4.
Aanleiding tussentijdse actualisatie De reden voor de tussentijdse actualisatie van het exploitatieplan is tweeledig. Enerzijds is de tussentijdse actualisering het gevolg van wettelijke bepalingen, anderzijds vormt een ingediend beroep bij de Raad van State tegen het vastgestelde exploitatieplan de aanleiding. In dit verband is tijdens de mondelinge behandeling van het beroep gesteld dat het collegebesluit tot tussentijdse actualisatie ter bekrachtiging aan de gemeenteraad wordt voorgelegd. De raad heeft daartoe besloten op 29 september 2015. De tussentijdse actualisatie valt onder de reikwijdte van hetgeen daartoe bepaald is in artikel 6.15 lid 3 onder d Wet ruimtelijke ordening (Wro) en heeft geen verdere plan economische en/of juridische consequenties voor het exploitatieplan Plaspoelpolder.
Meer informatie? Voor nadere informatie over het exploitatieplan kunt u contact opnemen met het Klantcontactcenter (KCC) van de gemeente, via het telefoonnummer 14070. U kunt dan vragen of u kunt spreken met een medewerker van de sectie Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling.
Rijswijk, 15 oktober 2015
Burgemeester en wethouders,
M.J. Bezuijen, burgemeester
A. de Baat, secretaris
Naar boven