WET RUIMTELIJKE ORDENING
Logo Mook en Middelaar
Burgemeester en wethouders van Mook en Middelaar maken bekend dat de gemeenteraad in haar vergadering van 24 september 2015 het bestemmingsplan “Landgoed De Lage Lier” gewijzigd ten opzichte van het ontwerp heeft vastgesteld.
Het plangebied is gelegen nabij de Lierweg te Molenhoek, globaal begrensd door de Lierweg, de gemeentegrens met Heumen en het fietspad in het verlengde van de Ringbaan. Het plan voorziet in de realisering van een landgoed. De wijzigingen bij de vaststelling betreffen de verschuiving van een wandelpad i.v.m. de aan te houden afstand tot een dassenburcht en een aanvulling van de tekening Landschapsontwerp Landgoed de Lage Lier.
Inzien:
Het vaststellingsbesluit, het vastgestelde bestemmingsplan en daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 21 oktober 2015 op het gemeentehuis ter inzage. De stukken zijn ook digitaal te bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0944.BPLANDGOEDLAGELIER-VA01.
Beroep:
Belanghebbenden die ten aanzien van het ontwerp bestemmingsplan tijdig hun zienswijze hebben ingediend of belanghebbenden die redelijkerwijs niet kunnen worden verweten geen zienswijze te hebben ingediend, kunnen tegen het genomen besluit beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE Den Haag. Daarnaast kunnen belanghebbenden beroep instellen tegen de gewijzigde onderdelen van het bestemmingsplan. Dit beroep kan eveneens worden ingediend bij de Afdeling Bestuursrechtspraak. De termijn voor het indienen van beroep bedraagt zes weken en vangt aan op de dag na datum ter inzage legging. Beroep schorst de werking van het besluit niet. Hiervoor kan de voorzieningenrechter van de Afdeling Bestuursrechtspraak Raad van State, via voornoemd adres, worden verzocht om een voorlopige voorziening te treffen.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het KlantContactCentrum op telefoonnummer (024) 696 91 11 of via email gemeente@mookenmiddelaar.nl
Naar boven