Gemeente Goeree-Overflakkee - Voorontwerpbestemmingsplan Oostdijkseweg 26 Goedereede
Logo Goeree-Overflakkee
Burgemeester en wethouders maken bekend dat met ingang van 21 oktober 2015 het voorontwerpbestemmingsplan NL.IMRO.1924.GDROostdijkseweg26-BP10 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage wordt gelegd.
Plangebied
Het plangebied is gelegen aan de Oostdijkseweg te Goedereede. Het bestemmingsplan voorziet in de mogelijkheid tot het bouwen van een woning. Het bestemmingsplan Oostdijkseweg 26 biedt het planologische juridische kader om deze ontwikkeling mogelijk te maken.
Inzage
De stukken kunt u inzien in het gemeentehuis van Goeree-Overflakkee, Koningin Julianaweg 45 te Middelharnis. Het gemeentehuis is op werkdagen geopend van 08.00 tot 17.00 uur, op donderdag van 18.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 11.00 uur. De gemeente werkt alleen op afspraak. U kunt het voorontwerpbestemmingsplan (inclusief bijlagen) in pdf formaat ook inzien via www.goeree-overflakkee.nl en de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.
Inspraakreacties
Tot en met 2 december 2015 kunt u bij voorkeur schriftelijk, maar ook mondeling, uw inspraakreactie op het voorontwerpbestemmingsplan Oostdijkseweg 26 kenbaar maken aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 1, 3240 AA Middelharnis.
Voor het indienen van een mondelinge inspraakreactie kunt u telefonisch een afspraak maken met de heer S.Koppenaal van de afdeling Externe Ontwikkeling, via algemeen telefoonnummer 14 0187. Van mondelinge inspraakreacties wordt een verslag gemaakt. De ingekomen inspraakreacties worden betrokken bij de besluitvorming om te komen tot een ontwerpbestemmingsplan.
Informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer S. Koppenaal van de afdeling Externe Ontwikkeling, via algemeen telefoonnummer 14 0187.
Naar boven