Vaststelling bestemmingsplan “Kapelstraat 32 Lomm”
Logo Venlo
Burgemeester en wethouders van Venlo maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de gemeenteraad van Venlo op 30 september 2015 ongewijzigd heeft vastgesteld het bestemmingsplan “Kapelstraat 32 Lomm”’.
Het vastgestelde bestemmingsplan is gericht op het mogelijk maken van de navolgende activiteiten op de locatie Kapelstraat 32 (zijnde het plangebied):
  • 1.
    Voortzetten van de winkel in de huidige vorm;
  • 2.
    Een minicamping mat maximaal 15 kampeerplaatsen;
  • 3.
    De horecaruimte als kantine voor de minicamping en multifunctionele ruimte voor derden.
Het vastgestelde bestemmingsplan ligt met ingang van donderdag 22 oktober 2015 gedurende 6 weken ter inzage in de Stadswinkel Venlo, Prinsessesingel 30 te Venlo. De Stadswinkel is op werkdagen geopend van 08.00 uur tot 17.00 uur en op donderdagavond van 17.00 uur tot 20.00 uur.
Het vastgestelde bestemmingsplan kan worden ingezien (pdf-bestanden) op de gemeentelijke website www.venlo.nl/plannen-ter-inzage. Het digitale bestemmingsplan kan tevens worden geraadpleegd op www.ruimtelijkeplannen.nl (planidentificatienummer NL.IMRO.0983.BP201414KAPELSTR32-VA01).
Tegen het vastgestelde bestemmingsplan kan tot en met 2 december 2015 beroep worden ingesteld bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20091, 2500 EA Den Haag via https://digitaalloket.raadvanstate.nl. Beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden die tijdig zienswijzen ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan aan de gemeenteraad kenbaar hebben gemaakt, dan wel door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar te hebben gemaakt.
Het instellen van beroep schort de werking van het bestemmingsplan niet op. Het vastgestelde bestemmingsplan treedt in werking daags na de beroepstermijn. Indien gedurende de beroepstermijn bij de voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening wordt gedaan, wordt de inwerkingtreding van het vastgestelde bestemmingsplan opgeschort totdat op dat verzoek is beslist.
Venlo, 15 oktober 2015
Naar boven