KENNISGEVING VOORBEREIDING EN START INSPRAAK VOORONTWERP BESTEMMINGSPLAN “KAVELS VOORMALIG POMPSTATION LANGEVELD”
Logo Noordwijk
Het college van burgemeester en wethouders van Noordwijk maakt, overeenkomstig artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening bekend, dat een partiële herziening van het bestemmingsplan Zee, Strand en Duin wordt voorbereid ten aanzien van de percelen aan de Kapelleboslaan, nabij nummer 51   (kadastraal sectie O nrs. 517, 518 en 519).
 
Inhoud
Met de in voorbereiding zijnde gedeeltelijke herziening van het genoemde bestemmingsplan wordt een planologische verankering beoogd van een verzoek om medewerking voor het herinrichten van de hiervoor genoemde percelen. Daarbij wordt de bestaande bebouwing en andere werken ten behoeve van het voormalige drinkwaterpompstation gesloopt en worden, ter compensatie,  twee burgerwoningen gebouwd, conform de zogenaamde regeling Ruimte voor ruimte.
 
Inspraakperiode
Op basis van de gemeentelijke Inspraakverordening ligt het voorontwerp van de partiële herziening van het genoemde bestemmingsplan met ingang van woensdag 21 oktober 2015 tot en met dinsdag 1 december 2015 ter inzage bij de Gemeentewinkel in het gemeentehuis aan de Voorstraat 42. Het voorontwerp van de partiële herziening van het genoemde bestemmingsplan is tevens te raadplegen op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl en de gemeentelijke website www.noordwijk.nl onder  “wonen”- “woonomgeving”- “bestemmingsplannen”- “actueel nieuws bestemmingsplannen”.
 
Inspraakreactie
Eventuele inspraakreacties kunnen binnen de termijn van de tervisielegging (tot en met dinsdag 1 december 2015) schriftelijk worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van Noordwijk, postbus 298, 2200 AG te Noordwijk onder vermelding van de naam van het bestemmingsplan.
 
Noordwijk, 20 oktober 2015
Naar boven