Logo Wijdemeren
Vastgesteld Correctief bestemmingsplan Tussen de Dijken, Wijdemeren

Burgemeester en wethouders van Wijdemeren maken overeenkomstig artikel 3:8 van de Wet op de ruimtelijke ordening en Afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat het Correctief bestemmingsplan Tussen de Dijken door de gemeenteraad is vastgesteld op 22 januari 2015.

Het plan

Het bestemmingsplan voorziet in een correctieve herziening van de vernietigde onderdelen uit het bestemmingsplan Tussen de Dijken ingevolge de uitspraak van de Raad van State d.d. 2 april 2014.

Inzage

Het vastgestelde correctieve bestemmingsplan Tussen de Dijken met de daarbij behorende stukken liggen met ingang van 12 februari 2015 gedurende een termijn van 6 weken voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis (afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling op werkdagen van 08.30 – 12.30 uur). Het vastgestelde bestemmingsplan met bijbehorende stukken is tevens in te zien op www.wijdemeren.nl evenals op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Gedurende bovengenoemde termijn van zes weken kan door direct belanghebbenden beroep tegen het vaststellingsbesluit worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA in Den Haag.

Het plan treedt in werking met ingang van de dag waarop de beroepstermijn afloopt. Indien gedurende de bovenstaande beroepstermijn bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, treedt het bestemmingsplan niet eerder in werking dan het moment waarop dit verzoek om voorlopige voorziening is beslist.

Naar boven