BEKENDMAKING ontwerpbestemmingsplan Tuin van Gulik (NL.IMRO.1883.BPTuinvGulik-ON01)
Logo Sittard-Geleen
Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen maken bekend dat zij bij besluit van 13 oktober 2015 hebben ingestemd met het ontwerp van het bestemmingsplan Tuin van Gulik (NL.IMRO.1883.BPTuinvGulik-ON01).
Als gevolg van gewijzigde inzichten in het stedenbouwkundig ontwerp is aanpassing van het bestemmingsplan Thienbunder noodzakelijk. De aanpassingen hebben te maken met gewijzigde bouw- en goothoogten en dakhellingen, de locatie van het appartementen-complex, het parkeren en het aantal cpo woningen. Daarnaast zijn, als gevolg van wat kleine wijzigingen in het ontwerp (conform de laatste tekeningen) die niet meer passen in de huidige (bouw)vlakken, hier een daar wat wijzigingen van(bouw) vlakken opgenomen op de verbeelding.
p lanbegrenzing :
Het plangebied wordt globaal begrensd door de Voetstraat aan de westzijde, de Monseigneur Canoystraat aan de noordzijde, aan de oostzijde de Monseigneur Vranckenstraat en de achtertuinen van de woningen gelegen aan de Rijksweg zuid en aan de zuidzijde de achtertuinen van de woningen gelegen aan de Geuweg.
zienswijze ontwerp bestemmingsp lan Tuin van Gulik :
Het ontwerp van dit bestemmingsplan, bestaande uit een verbeelding (voorheen: plankaart), regels (voorheen: voorschriften) en een toelichting alsmede de bijbehorende onderzoeken, kunt u van donderdag 22 oktober 2015 tot en met woensdag 2 december inzien bij de balie Vergunningen van de Stadswinkel, Markt 1 te Geleen.
De stadswinkel is uitsluitend op afspraak geopend van maandag t/m vrijdag 08.00-18.00 uur en donderdagavond van 18.00-20.00 uur.
Het (ontwerp-) bestemmingsplan kan ook digitaal worden ingezien op www.ruimtelijkeplannen.nl.
Tijdens de inzagetermijn kunt u een mondelinge of –bij voorkeur- schriftelijke zienswijze kenbaar maken bij burgemeester en wethouders, postbus 18, 6130 AA Sittard-Geleen.
De Crisis- en herstelwet is te zijner tijd van rechtswege van toepassing op de beroepsprocedure in het kader van de bestemmingsplanprocedure.
Woensdag, 21 oktober 2015
Burgemeester en Wethouders van Sittard-Geleen.
Tevens publicatie Staatscourant
Naar boven