Vaststelling bestemmingsplan ‘Buitengebied Borne, herziening Bothorsterweg 1’
Logo Borne
De gemeenteraad van Borne heeft in zijn vergadering van 27 januari 2015 het bestemmingsplan ‘Buitengebied Borne, herziening Bothorsterweg 1vastgesteld.
Het bestemmingsplan ‘Buitengebied Borne, herziening Bothorsterweg 1’ voorziet in het heroprichten van een agrarisch bedrijf, waarbij de omvang van het agrarisch bouwvlak wordt aangepast en de bedrijfswoning wordt vervangen. De inhoud van de bestaande woning wordt overgenomen in het plan. Het plangebied is gelegen aan de Bothorsterweg 1 te Zenderen, kadastraal bekend gemeente Borne, sectie A, nummers 65, 522, 1359 en 1360.
Bij de vaststelling van het bestemmingsplan zijn ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan geen wijzigingen in het plan aangebracht.
Ter inzage
Het vastgestelde bestemmingsplan en de bijbehorende stukken liggen ter inzage van 6 februari t/m 19 maart 2015 bij de publieksbalie van het gemeentehuis. Het vastgestelde plan en de bijbehorende stukken zijn tevens digitaal beschikbaar op www.borne.nl.
U kunt het bestemmingsplan in elektronische vorm raadplegen op de landelijke website:
of via de landelijke website http://www.ruimtelijkeplannen.nl.
De bronbestanden van het bestemmingsplan kunt u langs elektronische weg verkrijgen op: http://ruimtelijkeplannen.borne.nl/NL.IMRO.0147.BpBGhz020-vg01
Beroep
Belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerpbesluit en belanghebbenden die geen zienswijze over het ontwerpbesluit hebben ingediend, maar aan wie dit redelijkerwijs niet kan worden verweten, kunnen beroep instellen tegen dit besluit. U kunt van 6 februari t/m 19 maart 2015 beroep instellen door een brief te sturen naar de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het beroepschrift moet ondertekend zijn en in ieder geval de naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep bevatten. Ook dient een kopie van het bestreden besluit te worden meegestuurd. Hiervoor is griffierecht verschuldigd.
U kunt ook digitaal beroep instellen via https://digitaalloket.raadvanstate.nl. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.
Voorlopige voorziening
Als u beroep instelt blijft het besluit geldig. Wilt u dat het besluit wordt geschorst? Dan kunt u bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State vragen om een voorlopige voorziening. U kunt uw verzoek sturen naar de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Let er op dat u een kopie van het beroepschrift meestuurt. Voor dit verzoek moet u griffierecht betalen. U krijgt hierover een brief van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.
U kunt ook digitaal om een voorlopige voorziening vragen via https://digitaalloket.raadvanstate.nl. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.
Naar boven