Ontwerp Wijzigingsplan ‘Startingerweg te Akersloot – Woonfase 1’ en ontwerp besluit hogere waarden voor geluid door wegverkeer
Logo Castricum
Burgemeester en wethouders van Castricum hebben ingestemd met het Ontwerp Wijzigingsplan ‘Startingerweg te Akersloot – Woonfase 1’ en het ontwerpbesluit hogere waarden voor geluid voor het wijzigingsplan. Voordat dit plan wordt vastgesteld, wordt een ieder in de gelegenheid gesteld om kennis te nemen van dit wijzigingsplan en besluit hogere grenswaarden.
Doel: Het wijzigingsplan voorziet in de uitwerking van de eerste woonfase van het bestemmingsplan ‘Startingerweg te Akersloot - Woonfase 1’. Met dit wijzigingsplan worden de resterende 11 woningen mogelijk gemaakt conform het vastgestelde stedenbouwkundig plan.
Begrenzing: Het plangebied betreft een strook grond ten noorden van het Tulpenlaantje en een perceel grond ten zuiden van het speelveld langs de Brahmslaan te Akersloot, kadastraal bekend als gemeente Akersloot, sectie G nummers 2953 en 2707.
Inzage: Het ontwerp wijzigingsplan ligt van 15 oktober 2015 tot en met 25 november 2015 ter inzage in het gemeentehuis van Castricum. Tevens is het wijzigingsplan te raadplegen op www.castricum.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl onder de planidentificatienummer:
NL.IMRO.0383.WPAStartingerwegW1-ON01.
Zienswijzen en bezwaar: Gedurende de inzagetermijn kan een ieder een zienswijze indienen tegen ontwerp wijzigingsplan en bezwaar tegen het ontwerp besluit hogere waarden. De zienswijze en/of bezwaarschrift kan worden gericht aan burgemeester en wethouders (Postbus 1301, 1900 BH Castricum), onder vermelding van ‘ontwerp wijzigingsplan Startingerweg te Akersloot – Woonfase 1’. Ook het indienen van een mondelinge zienswijze (op afspraak) is mogelijk.
Voor het indienen van een mondelinge zienswijze en voor meer informatie; de heer W. Voerman, tel. 14 0251.
Burgemeester en wethouders van Castricum,
9 oktober 2015
Naar boven