Vaststelling bestemmingsplan Boezemweg 27, Lexmond
Logo Zederik
Burgemeester en wethouders van Zederik maken bekend dat de gemeenteraad van Zederik op 28 september 2015 het bestemmingsplan Boezemweg 27, Lexmond ongewijzigd heeft vastgesteld. In dit postzegel bestemmingsplan wordt een al bestaande vakantiewoning weer opgenomen in het bestemmingsplan.
Het vastgesteld bestemmingsplan, het vaststellingsbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 16 oktober 2015 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage. Ook kunt u de documenten vinden op de website van de gemeente, www.zederik.nl/bestemmingsplannen of raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl.
Belanghebbenden, aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze hebben ingediend, kunnen van 17 oktober 2015 tot en met 27 november 2015 beroep instellen tegen de vaststelling van het plan.
Het beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Als beroep is ingesteld kan er een verzoek om voorlopige voorziening worden gevraagd bij de Voorzitter van deze Afdeling. Het besluit treedt niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Zonder een dergelijk verzoek treedt het besluit in werking met ingang van de dag nadat de beroepstermijn afloopt.
Voor de behandeling van zowel een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.
Tevens bestaat de mogelijkheid om digitaal beroep in te stellen en een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen viadigitaalloket.raadvanstate.nl Hiervoor is een elektronische handtekening (DigiD) nodig. Op de genoemde site van de Raad van State staan de exacte voorwaarden vermeld.
Naar boven