Vaststelling Partiële herziening Bovenweg 29 te Sint Pancras
Logo Langedijk
Burgemeester en wethouders van Langedijk maken ingevolge artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in haar vergadering van 6 oktober 2015 de parti ë le herziening Bovenweg 29 te Sint Pancras ongewijzigd heeft vastgesteld. Het betreft het wijzigen van het gebruik van de bestaande werkplaats achter de Bovenweg 29 te Sint Pancras.
Het ontwerp partiele herziening is gepubliceerd op 28 april 2015 en heeft met ingang van 29 april 2015 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage gelegen. Tijdens deze periode zijn geen zienswijzen kenbaar gemaakt.
Het ongewijzigde vastgestelde plan ligt vanaf 21 oktober 2015 voor een ieder ter inzage op de volgende locaties:
  • -
    De voorlichtingsruimte van het gemeentehuis, Vroedschap 1 te Zuid-Scharwoude;
  • -
    De openbare bibliotheek Langedijk, Bosgroet 4 te Zuid-Scharwoude,
  • -
    Het Behouden Huys, Dorpsstraat 850 te Oudkarspel en
  • -
    Dorpshuis de Geist , Vinkenlaan 7 te Sint Pancras.
Gedurende de periode dat de partiele herziening Bovenweg 29 ter inzage ligt kan tegen het plan beroep worden ingesteld bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s Gravenhage .
Een beroep kan worden ingediend door:
  • Een belanghebbende die tijdig zijn zienswijzen tegen het ontwerp partiele herziening Bovenweg 29 heeft ingediend bij de gemeenteraad;
  • Een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om tijdig zijn zienswijze kenbaar te maken.
Het besluit tot vaststelling van de partiele herziening Bovenweg 29 Sint Pancras treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Het instellen van beroep schorst de werking van het besluit niet. Degene die beroep instelt kan daarom tegelijkertijd met het indienen van beroep aan de voorzitter van de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State vragen om een voorlopige voorziening (schorsing) te treffen. Een verzoek om een voorlopige voorziening moet dezelfde gegevens bevatten als het beroepschrift. Daarnaast moet u aangeven welk spoedeisend belang is gelegen in de schorsing van het besluit. Indien binnen de termijn naast het beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag) treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist. Aan het instellen van beroep en/of indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden (griffierecht). Meer informatie staat op de Website van de Raad van State: www.raadvanstate.nl.
Burgemeester en wethouders van Langedijk
20 oktober 2015
Naar boven