Voorbereidingsbesluit Milieubeheer Kleinderliempde 10
Logo Boxtel
Burgemeester en wethouders van Boxtel maken als bevoegd gezag, gelet op artikel 7.17, lid 4.a, van de Wet milieubeheer, het volgende bekend.
Op 24 december 2014 heeft Welvaarts varkensbedrijf B.V medegedeeld om twee varkensstallen op te richten aan Kleinderliempde 10. Deze activiteit is onderworpen aan een milieueffectrapportage beoordeling ingevolge het Besluit milieueffectrapportage 1994 jo. artikel 7.2, lid 4 van de Wet milieubeheer.
Géén milieueffectrapport
Burgemeester en wethouders van Boxtel hebben besloten dat door Welvaarts varkensbedrijf B.V géén milieueffectrapport behoeft te worden opgesteld, alvorens een definitieve beslissing wordt genomen op een aanvraag om een vergunning ingevolge de Wet algemene bepaling omgevingsrecht (Wabo) voor de voorgenomen activiteit.
Naar de mening van burgemeester en wethouders van Boxtel leidt de voorgenomen activiteit, gezien de omstandigheden waaronder zij wordt ondernomen, niet tot belangrijke nadelige gevolgen voor het milieu.
Inzage
Het besluit en de overige stukken liggen vanaf donderdag 5 februari 2015 gedurende zes weken ter inzage bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling van de gemeente. Voor het inzien van de stukken kunt u een afspraak maken met de heer J. van den Biggelaar van deze afdeling via telefoonnummer (0411) 65 52 94.
Procedur e
Het besluit dient te worden aangemerkt als een voorbereidingsbesluit als bedoeld in artikel 6:3 van de Algemene wet bestuursrecht en is niet vatbaar voor bezwaar en beroep van derden. Dit kan in het kader van de vergunningverlening op basis van de Wabo aan de orde worden gesteld.
Wet- en regelgeving
Op deze bekendmaking zijn onderstaande wet- of regelgevingen van toepassing. Let op! De links naar de wet- of regelgevingen hebben wij gemaakt op 2 februari 2015. Als u op de link klikt krijgt u dan ook de tekst te zien zoals deze op 2 februari 2015 geldend was. Houd er rekening mee dat de wet- of regelgeving inmiddels aangepast kan zijn. Via http://wetten.overheid.nl/zoeken kunt u de geldende tekst vinden
Van toepassing op deze bekendmaking zijn:
Naar boven