Gemeente Borger-Odoorn, Drouwen, Bestemmingsplan ‘Buitengebied, Lemenweg ongenummerd - Drouwen’ - ontwerp
Logo Borger-Odoorn
Burgemeester en wethouders van Borger-Odoorn maken bekend dat het ontwerp bestemmingsplan ‘Buitengebied, Lemenweg ongenummerd - Drouwen’ van 22 oktober 2015 tot en met 2 december 2015 ter inzage ligt.
Ten oosten van de Lemenweg 1 te Drouwen ligt een perceel grasland waarop initiatiefnemers voornemens zijn om een woning met bijgebouw (schuur) op te richten.
Het perceel heeft een agrarische functie. Om de bouw van een woning mogelijk te maken, is een herziening van het bestemmingsplan noodzakelijk. Het ontwerp daarvan wordt voor een periode van zes weken ter inzage gelegd.
Het bestemmingsplan is in te zien via de gemeentelijke website (onder Nieuws > Ter inzage) en op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn= NL.IMRO.1681. 00BP0041-OW01 of in het Klantcontactcentrum.
Desgevraagd kan het bestemmingsplan ten minste gedurende drie aaneengesloten uren per week buiten de openingstijden worden ingezien. Maak daarvoor een afspraak met het Klantcontactcentrum.
Gedurende de termijn van de terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad, Postbus 3, 7875 ZG Exloo.
Naar boven