Gemeente De Bilt - Onherroepelijk bestemmingsplan De Bilt Buitengebied Noord-Oost
Logo De Bilt
 
Op 19 december 2013 heeft de gemeenteraad het bestemmingsplan Buitengebied De Bilt Noord-Oost gewijzigd vastgesteld. Het gewijzigde  besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan met de daarbij behorende stukken heeft gedurende zes weken ter inzage gelegen.
 
Tegen het plan is beroep ingesteld bij de Raad van State.
Op 15 april 2015   is het bestemmingsplan buitengebied De Bilt Noord-Oost onherroepelijk van kracht geworden en is het bestemmingsplan op één onderdeel vernietigd en op één onderdeel gewijzigd:
 
De Raad van State heeft het plandeel van De Ridderhof, zijnde de bestemming 'RV' en de aanduiding 'sba-b' vernietigd
 
Artikel 9.1, onder a. is als volgt gewijzigd: “De voor 'Maatschappelijk - Berg en Bosch' aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. culturele, sociale, medische, wetenschappelijke of educatieve doeleinden welke (bio)medisch en/of zorg gerelateerd zijn;”
 
Plangebied
Het plangebied  bestaat uit twee delen:
Het noordelijk deel (A), wordt in het oosten globaal begrensd door de gemeentegrens met Baarn en Zeist; in het zuiden deels door de provinciale weg, deels globaal door de wijk Bilthoven Noord, deels globaal door het bosgebied in een taps toelopende vorm tot aan de spoorlijn Utrecht – Amersfoort/Baarn; in het westen globaal door de Eijkensteinsesteeg en in het noorden door een punt op de grens met de gemeente Baarn.
Het oostelijk deel (B), wordt in het oosten globaal begrensd door de gemeentegrens met Zeist; in het zuiden deels door de gemeentegrens met Zeist, deels door de Utrechtseweg en deels door De Holle Bilt; in het westen deels door de Soestdijkseweg, de Noord Houdringhelaan, de perceelsgrens van het Houdringhebos, de Boslaan, de globale perceelsgrens van de Biltse Duinen en het terrein van golfclub De Biltse Duinen; in het noorden globaal door de perceelsgrens met de achtererven van de woningen aan de Julianalaan.
 
Aanleiding
Aanleiding voor het opstellen van het bestemmingsplan is de actualisering van bestemmingsplannen
binnen de Gemeente De Bilt.
 
Terinzagelegging
U kunt de stukken online inzien op: de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl..
 
Het planidentificatienummer (planid) is: NL.IMRO.0310.0006BP00103-OH01
 
Het bestemmingsplan is ook op afspraak in te zien bij het gemeentehuis aan de Soestdijkseweg Zuid 173 te Bilthoven. U kunt een afspraak maken door te bellen met de unit Klantcontact van de afdeling Publiekszaken, via telefoonnummer (030) 228 94 11.
 
Reageren
Het indienen van een beroep bij Raad van State is niet meer mogelijk. De beroepstermijn is verstreken. Het bestemmingsplan is met de uitspraak van de Raad van State onherroepelijk geworden.
 
Naar boven