Vastgestelde wijzigingsplannenSlimdijk 18 te Oudendijk, Westeinde 312 te Berkhout en Bobeldijk 105 te Berkhout
Logo Koggenland
Burgemeester en wethouders van de gemeente Koggenland maken, op grond van artikel 3.9a en artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat de ongewijzigd vastgestelde wijzigingsplannen Slimdijk 18, Oudendijk, Westeinde 312, Berkhout en Bobeldijk 105, Berkhout ter inzage liggen.
Inhoud
Met het wijzigingsplan Slimdijk 18, Oudendijk wordt een klein gedeelte van de agrarische bestemming van het betreffende perceel Slimdijk 18 gewijzigd in een woonbestemming, aansluitend aan de bestaande woonbestemming teneinde aan de achterzijde ruimere achtererven te kunnen realiseren.
Met het wijzigingsplan Westeinde 312, Berkhout wordt de geldende bestemming Wonen-Stolp gewijzigd in de bestemming Wonen. Hierdoor vervalt de verplichting de door een calamiteit te niet gegane stolp te herbouwen.
Met het wijzigingsplan Bobeldijk 105, Berkhout wordt de geldende bestemming Wonen-Stolp in die zin gewijzigd, dat de bestaande stolp kan worden gesplitst in twee wooneenheden.
Ter inzage
De wijzigingsplannen en de vaststellingsbesluiten van deze wijzigingsplannen liggen met ingang van 19 oktober 2015 gedurende zes weken ter inzage bij de afdeling Bouwen & Milieu in het gemeentehuis (tijdens openingstijden).
De wijzigingsplannen zijn ook digitaal te raadplegen op www.koggenland.nl/wonen en werken/ruimtelijkeplannenonder de kop ‘in procedure’ en op www.ruimtelijkeplannen.nl.
Het identificatienummers zijn respectievelijk:
NL.IMRO.1598.WPLGSlimdijk18-va01,
NL.IMRO.1598.WPLGWesteinde312-va01en
NL.IMRO.1598.WPLGBobeldijk105-va01.
Beroepsmogelijkheden
Belanghebbenden kunnen elk afzonderlijk plan/besluit tijdens bovengenoemde termijn beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Hiervoor is griffierecht verschuldigd.
De wijzigingsplannen treden in werking met ingang van de dag na afloop van de termijn voor het indienen van een beroepschrift mits er geen verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak is gedaan.
Inhoud beroepschrift
Een beroepschrift moet aan de volgende eisen voldoen:
Het beroepschrift moet ondertekend zijn;
De naam en het adres van de indiener moet zijn vermeld;
De datum;
Een omschrijving van het besluit waartegen beroep wordt ingesteld;
De reden(en) waarom beroep wordt ingesteld.
De Goorn, 18 oktober 2015
Burgemeester en wethouders van Koggenland
Naar boven