VASTGESTELD BESTEMMINGSPLAN DE GOORN – VREDEMAKERSWEG 11
Logo Koggenland
Burgemeester en wethouders van de gemeente Koggenland maken, op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat de gemeenteraad op 7 september 2015 het bestemmingsplan De Goorn – Vredemakersweg 11 ongewijzigd heeft vastgesteld.
Inhoud
Met het bestemmingsplan De Goorn – Vredemakersweg 11 wordt de vestiging van een landbouwmechanisatiebedrijf mogelijk gemaakt e.e.a. ter vervanging van een ter plaatse beëindigd agrarisch bedrijf. Het te vestigen bedrijf is thans gevestigd in de dorpskom van Berkhout.
Ter inzage
Het vastgestelde bestemmingsplan ligt met ingang van 19 oktober 2015 tot gedurende zes weken ter inzage bij de afdeling Bouwen & Milieu in het gemeentehuis (tijdens openingstijden).
Het plan is ook digitaal te raadplegen op www.koggenland.nl/wonen en werken/ruimtelijkeplannenonder de kop ‘in procedure’ en op www.ruimtelijkeplannen.nl.
Het identificatienummer is: NL.IMRO.1598.BPLGVrdemakerswg11-va01.
Beroep
Belanghebbenden kunnen tijdens bovengenoemde termijn beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Hiervoor is griffierecht verschuldigd.
Het plan en het besluit treden in werking met ingang van de dag na afloop van de termijn voor het indienen van een beroepschrift mits er geen verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak is gedaan.
Inhoud beroepschrift
Een beroepschrift moet aan de volgende eisen voldoen:
Het beroepschrift moet ondertekend zijn;
De naam en het adres van de indiener moet zijn vermeld;
De datum;
Een omschrijving van het besluit waartegen beroep wordt ingesteld;
De reden(en) waarom beroep wordt ingesteld.
De Goorn, 18 oktober 2015
Burgemeester en wethouders van Koggenland
Naar boven