Logo Westerveld
Verleende omgevingsvergunning ontsluitingsweg Nijensleek

Burgemeester en wethouders van Westerveld maken bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12, eerste lid sub a onder 3 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een omgevingsvergunning (verzonden 10 februari 2015) hebben verleend voor het realiseren van een nieuwe ontsluitingsweg aan Bosschasteeg in Nijensleek ten behoeve van een school (zaaknummer 75639).

Ter inzage: de omgevingsvergunning met bijbehorende stukken, waaronder de ruimtelijke onderbouwing, zijn vanaf 11 februari 2015 tot en met 24 maart 2015 op afspraak in te zien bij de publieksbalie in het gemeentehuis in Diever gedurende de openingstijden. De stukken zijn digitaal raadpleegbaar op de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep: tegen de beschikking kan tot en met 24 maart 2015 beroep worden ingesteld door:

  • degenen die zienswijzen hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking.

  • belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking

De beschikking wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om een voorlopige voorziening is gedaan. De beschikking wordt niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist. Het beroepschrift moet worden ingediend bij Rechtbank Noord-Nederland, afdeling Bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen. Het verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Voorzieningenrechter van de rechtbank. Voor meer informatie over de procedure en de eventuele bijkomende kosten verwijzen wij u naar de website van de rechtbank.

Informatie: team leefomgeving, telefoonummer 14 0521

Naar boven