Bestemmingsplan 'Buitengebied Nederweert', 3e herziening.
Logo Nederweert
Bestemmingsplan 'Buitengebied Nederweert', 3e herziening. Het bestemmingsplan ‘Buitengebied Nederweert, 3e herziening’ heeft betrekking op bedrijfsactiviteiten aan Houtsberg 16 (Fixet). De gemeenteraad heeft op 29 september 2015 het bestemmingsplan gewijzigd vastgesteld.
U kunt de stukken inzien binnen zes weken na de dag van publicatie, van 16 oktober 2015 tot en met 26 november 2015 bij de centrale klantenbalie (van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.30 en op donderdagavond van 16.30 tot 19.00) of op afspraak.
 
Het bestemmingsplan is ook digitaal raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl. Gedurende de inzagetermijn kunnen zij die tijdig hun zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan kenbaar hebben gemaakt, belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijzen kenbaar te maken naar aanleiding van het ter visie liggende ontwerpbestemmingsplan of belanghebbenden die bedenkingen hebben ten aanzien van de wijzigingen, beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. U kunt gelijktijdig vragen om een voorlopige voorziening bij de voorzitter van bovengenoemde Afdeling. Het bestemmingsplan treedt daags na de beroepstermijn in werking, tenzij er een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. Het vaststellingsbesluit treedt dan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Raadpleeg deze bekendmaking op onze website voor meer informatie. Bellen mag ook met mevrouw P. Philips van het team Ruimtelijke Ontwikkeling.
 
 
 
15 oktober 2015

de gemeenteraad van Nederweert

Naar boven