Ontwerpwijzigingsplan ‘Nieuwveenseweg 36’, Nieuwkoop
Logo Nieuwkoop
Burgemeester en wethouders van de gemeente Nieuwkoop maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het wijzigingsplan ″Nieuwveenseweg 36A″ (Nieuwkoop) met ingang van 15 oktober 2015 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt (identificatienummer: NL.IMRO.0569.WPNieuwveenseweg36-on01).
Het plan is gewijzigd op grond van een wijzigingsbevoegdheid uit bestemmingsplan Nieuwkoop: landelijk gebied (2005). Het betreft een wijzigingsplan voor het omzetten van de bestemming ‘Glastuinbouwbedrijven’ naar de bestemming ‘Wonen’ op het perceel Nieuwveenseweg 36A in Nieuwkoop.
Inzage
U kunt de desbetreffende stukken met ingang van donderdag 15 oktober 2015 tot en met donderdag 26 november 2015 inzien. Het wijzigingsplan is digitaal raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl en te vinden via de plannaam, gemeentenaam of het hierboven genoemde identificatienummer.
Daarnaast kunt u het bestemmingsplan ook inzien op de gemeentelijke website www.nieuwkoop.nl, onder inwoners/thema’s/ruimte/bestemmingsplannen.
Een papieren planversie inclusief bijbehorende stukken ligt ook ter inzage bij het Klant Contact Centrum (KCC), Teylersplein 1 te Nieuwveen (openingstijden op www.nieuwkoop.nl).
Zienswijze
Gedurende de inzagetermijn kan een ieder een zienswijze, naar keuze schriftelijk (niet per e-mail) of mondeling indienen bij het college van Nieuwkoop, Postbus 1, 2460 AA Ter Aar, met vermelding van het onderwerp: “zienswijze ontwerpwijzigingsplan Nieuwveenseweg 36A te Nieuwkoop”. Indien u een mondelinge zienswijze wilt indienen, verzoeken wij u vóór 19 november 2015 contact op te nemen met de heer R. van Heeringen van de afdeling RO&G van de gemeente Nieuwkoop, via 14 0172 (netnummer niet nodig).
Naar boven