Gemeente Bernheze - vaststelling bestemmingsplan Cuneraschool fase 2 Heeswijk-Dinther - 14 oktober 2015
Logo Bernheze
Burgemeester en wethouders maken bekend dat in de gemeenteraadsvergadering van 1 oktober 2015 het bestemmingsplan Cuneraschool fase 2 Heeswijk-Dinther is vastgesteld.
Inhoud
Het bestemmingsplan heeft betrekking op de voormalige schoollocatie aan de Abdijstraat 41 en 43 (en de Teerlingstraat), de locatie achter Veldstraat 4 en Lariestraat ong. (tussen nrs. 3 en 5). Het bestemmingsplan maakt de realisatie van 22 (zorg)appartementen, 6 patiowoningen en 2 vrijstaande woningen mogelijk.
Inzage
Het bestemmingsplan ligt met ingang van 14 oktober 2015 gedurende 6 weken op afspraak ter inzage in het gemeentehuis aan De Misse 6 te Heesch. Het plan is digitaal raadpleegbaar via de website www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.1721.BPCuneraschool2-vg01).
Beroepsmogelijkheid
Binnen de termijn van inzage kunnen uitsluitend belanghebbenden beroep instellen die tijdig hun zienswijzen op het ontwerp hebben kenbaar gemaakt, of niet kunnen worden verweten dat zij niet tijdig hun zienswijze naar voren hebben gebracht. Een beroepschrift kan worden ingediend bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Degene die beroep heeft ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van genoemde Afdeling.
Inwerkingtreding
Het vaststellingsbesluit en daarmee het bestemmingsplan treedt de dag na afloop van de beroepstermijn in werking, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend. In dat geval treedt het bestemmingsplan niet in werking voordat op dit verzoek is beslist.
 
Heesch, 1 oktober 2015.
 
Het college van burgemeester en wethouders van Bernheze
Naar boven