BESTEMMINGSPLAN ‘LANDGOED WARANDASTRAAT SINT JANSTEEN’
Logo Hulst
Burgemeester en wethouders van Hulst maken, gelet op het bepaalde in artikel 3.8, lid 3 e.v. van de Wet ruimtelijke ordening in samenhang met afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat de gemeenteraad bij besluit van 1 oktober 2015 het bestemmingsplan ‘Landgoed Warandastraat Sint Jansteen’ ongewijzigd heeft vastgesteld.
Het ongewijzigd vastgestelde plan ligt van 15 oktober tot en met 25 november voor een ieder ter inzage in de gemeentewinkel, Grote Markt 24 te Hulst. Tevens is het plan digitaal raadpleegbaar op de website www.ruimtelijkeplannen.nl onder NL.IMRO.0677.bpstjanwarandastr.001V. Het bestemmingsplan betreft de realisatie van een nieuw landgoed. Het plan bestaat uit natuur- en landschapsontwikkeling, het aanleggen van openbaar toegankelijke recreatieve paden en één landgoedwoning.
Aangezien er geen zienswijzen zijn ingediend tegen het ontwerpwijzigingsplan, kan er gedurende de beroepstermijn alleen beroep worden ingesteld door belanghebbenden, die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om een zienswijze in te dienen. Het beroep dient te worden gericht aan de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Het instellen van beroep schorst de werking van het besluit niet. Indien beroep wordt ingesteld, kan tevens worden verzocht om een voorlopige voorziening. Indien binnen de beroepstermijn naast het beroepschrift een dergelijk verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het wijzigingsplan niet in werking voordat op het verzoek is beslist. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Wonen en Werken, tel.: 14 0114.
Hulst, 14 oktober 2015
Burgemeester en wethouders van Hulst
De burgemeester, J.F. Mulder
De secretaris, S. ter Wal
Naar boven