Ontwerpbesluit omgevingsvergunning enontwerpbesluit Hogere Waarde Wet geluidhinder‘Rijksweg 132 Limmen’
Logo Castricum
Burgemeester en wethouders van Castricum maken bekend dat het ontwerpbesluit omgevingsvergunning en ontwerpbesluit Hogere Waarden Wet geluidhinder voor de verbouwen van een bestaand bedrijfspand naar opslag, kantoor en vijf appartementen op het perceel Rijksweg 132 te Limmen zes weken ter inzage liggen. De vijf appartementen worden gerealiseerd op de begane grond (3 stuks) en eerste verdieping (2 stuks) van het bestaande gebouw.
Het ontwerpbesluit omgevingsvergunning met de bijbehorende stukken en het ontwerpbesluit Hogere Waarde Wet geluidhinder liggen van 15 oktober t/m 25 november 2015 ter inzage in het gemeentehuis van Castricum. Tevens is het plan te raadplegen op www.castricum.nl.
Zienswijze:
Gedurende de inzagetermijn kan een ieder mondeling of schriftelijk een zienswijze indienen tegen zowel het ontwerpbesluit omgevingsvergunning als het ontwerpbesluit Hogere Waarde Wet geluidhinder bij het college van burgemeester en wethouders (Postbus 1301, 1900 BH Castricum), onder vermelding van ‘Zienswijze Rijksweg 132’. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze (op afspraak) en voor meer informatie: dhr. K. Adema, afdeling Ontwikkeling, tel. 14 0251.
Burgemeester en wethouders van Castricum
14 oktober 2015
Naar boven