Partiële herziening bestemmingsplan Kustwerk Nieuwvliet, gemeente Sluis
Logo Sluis
Burgemeester en wethouders van Sluis maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerp van de partiële herziening van het bestemmingsplan Kustwerk Nieuwvliet ter inzage wordt gelegd.
Met het plan worden twee nieuwe woningtypen aan het plan Kustwerk Nieuwvliet toegevoegd. Aan de noordzijde van het plangebied, ruwweg rondom het centrumgebouw, mogen zogenaamde beach houses worden gerealiseerd en voorts mogen ten hoogste 20 van de beoogde recreatiewoningen vervangen worden door grotere 16 persoonswoningen. Ook wordt de Notitie beeldkwaliteitdoelstellingen aangevuld met een nieuwe, meer landelijke, bouwstijl.
Plangebied
Het plangebied Kustwerk Nieuwvliet wordt begrensd door de Zeedijk, de Adornisdijk en de Nieuwehovendijk, en aan de zuidzijde door bestaande agrarische gronden.
Het plan inzien Het ontwerp van de partiële herziening van het bestemmingsplan Kustwerk Nieuwvliet (met het ontwerpbesluit tot vaststelling van het bestemmingsplan) ligt met ingang van 15 oktober 2015 gedurende zes weken (tot en met 25 november 2015) voor iedereen tijdens openingstijden ter inzage in het Klanten Contact Centrum (KCC), Nieuwstraat 22 te Oostburg. Het ontwerpbestemmingsplan is ook in te zien via de gemeentelijke website www.gemeentesluis.nl.
Daarnaast kan het volledige ontwerpbestemmingsplan worden geraadpleegd via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het plan heeft het identificatienummer NL.IMRO.1714.bpkustwerk1h-ON01. Op verzoek kunnen de desbetreffende stukken buiten kantooruren worden ingezien. U kunt hiervoor een afspraak maken met mevrouw S. den Haan van de afdeling Externe dienstverlening, tel. 0117 - 457 251.
Zienswijzen
Tijdens de termijn van terinzagelegging kan iedereen op de volgende wijze een zienswijze indienen bij de gemeenteraad over het ontwerp van deze partiële herziening.
Schriftelijk: u kunt uw zienswijze richten aan de gemeenteraad van Sluis, Postbus 27, 4500 AA Oostburg.
Mondeling: u kunt hiervoor een afspraak maken met mevrouw S. den Haan van de afdeling Externe dienstverlening via tel. 0117 - 457 251 of per e-mail via sdehaan@gemeentesluis.nl.
Wij maken u er op attent dat het niet mogelijk is uw zienswijze via de gemeentelijke website kenbaar te maken.
Oostburg, 14 oktober 2015
BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN SLUIS
S.I. de Kievit - Minnaert, secretaris
mr. A.M.M. Jetten MSc, burgemeester
Naar boven