Ontwerpbestemmingsplan Hotel de Blanke Top Cadzand-Bad, gemeente Sluis
Logo Sluis
Burgemeester en wethouders van Sluis maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Hotel de Blanke Top ter inzage wordt gelegd. Met het plan wordt aangesloten bij de kwaliteitsslag voor Cadzand-Bad. Het plan ziet toe op de volgende ontwikkeling:
  • -
    Vernieuwing en uitbreiding van hotel De Blanke Top tot ten hoogste 112 kamers met bijbehorende voorzieningen;
  • -
    Het uit het zicht brengen van het parkeren;
  • -
    Het realiseren van ten hoogste 54 recreatieappartementen in drie gebouwen door middel van een uit te werken verblijfsrecreatieve bestemming;
  • -
    Het geheel in te passen in zogenaamde duinnatuur.
Plangebied
Het plangebied omvat het bestaande hotel De Blanke Top, gevestigd Boulevard de Wielingen 1 te Cadzand-Bad en een deel van het oostelijk daarvan gelegen waterstaatswerk en duingebied.
Het plan inzien Het ontwerp van het bestemmingsplan Hotel de Blanke Top Cadzand-Bad (met het ontwerpbesluit tot vaststelling van het bestemmingsplan) ligt met ingang van 15 oktober 2015 gedurende zes weken (tot en met 25 november 2015) voor iedereen tijdens openingstijden ter inzage in het Klanten Contact Centrum (KCC), Nieuwstraat 22 te Oostburg. Het ontwerpbestemmingsplan is ook in te zien via de gemeentelijke website www.gemeentesluis.nl.
Daarnaast kan het volledige ontwerpbestemmingsplan worden geraadpleegd via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het plan heeft het identificatienummer NL.IMRO.1714.bpblanketop-ON01. Op verzoek kunnen de desbetreffende stukken buiten kantooruren worden ingezien. U kunt hiervoor een afspraak maken met mevrouw S. den Haan van de afdeling Externe dienstverlening, tel. 0117 - 457 251.
Zienswijzen
Tijdens de termijn van terinzagelegging kan iedereen op de volgende wijze een zienswijze indienen bij de gemeenteraad over het ontwerp van deze partiële herziening.
Schriftelijk: u kunt uw zienswijze richten aan de gemeenteraad van Sluis, Postbus 27, 4500 AA Oostburg.
Mondeling: u kunt hiervoor een afspraak maken met mevrouw S. den Haan van de afdeling Externe dienstverlening via tel. 0117 - 457 251 of per e-mail via sdehaan@gemeentesluis.nl.
Wij maken u er op attent dat het niet mogelijk is uw zienswijze via de gemeentelijke website kenbaar te maken.
Oostburg, 14 oktober 2015
BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN SLUIS
S.I. de Kievit - Minnaert, secretaris
mr. A.M.M. Jetten MSc, burgemeester
Naar boven